Events

This post is also available in: Albanian македонски (Macedonian)

Event Information:

 • Tue
  24
  Dec
  2019

  Video në TVM Ohër nga dita informuese dhe Punëtoria në Ohër

  Deklaratat e Antonio Baleski, Dr. Pavlos Chatzigrigoriou dhe Dekanit të Fakultetit të Turizmit në Ohër dhe Kryetarit të Bashkisë së Ohrit gjatë ditës informative dhe Punëtorisë në Ohër.

  Shikoni videon duke klikuar linkun e mëposhtme: https://tvm.mk/video/categ/33-dnevnik/2462-tvm-dnevnik-16-08-2019