Настани

Event Information:

 • вто
  24
  Дек
  2019

  Video në TVM Ohër nga dita informuese dhe Punëtoria në Ohër

  Deklaratat e Antonio Baleski, Dr. Pavlos Chatzigrigoriou dhe Dekanit të Fakultetit të Turizmit në Ohër dhe Kryetarit të Bashkisë së Ohrit gjatë ditës informative dhe Punëtorisë në Ohër.

  Shikoni videon duke klikuar linkun e mëposhtme: https://tvm.mk/video/categ/33-dnevnik/2462-tvm-dnevnik-16-08-2019