Настани

Event Information:

 • вто
  24
  Дек
  2019

  Видео на ТВМ Охрид од Инфо денот и Работилница во Охрид

  Изјавите на Антонио Балески, д-р Павлос Шацигригориу, деканот на Факултетот за туризам во Охрид и Градоначалникот на Охрид за време на информативниот ден и Работилницата во Охрид.

  Погледнете го видеото на следниот линк: https://tvm.mk/video/category/33-dnevnik/2462-tvm-dnevnik-16-08-2019